Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

En Hyllning till Ted Gärdestad

Område: Hudiksvall stad
Kategori: Konsert
Datum: Fredag 12 nov 2021

NEWS FLASH: Östen Eriksson & Jens Kristensen från Östen med Resten gästar oss på konserten
Ted Gärdestads kompband 1991–1996 försätter sin turné med ”En Hyllning Till Ted Gärdestad” under 2020. "Vi gör låtarna precis så som Ted ville ha dem"

1991 kom bandet, Rock ´n Roll Machine, i kontakt med Ted Gärdestad, det blev ett fem år långt samarbete och ca 100 konserter. I oktober 1991 spelade bandet med Ted på "Frimis" i Örebro. Ted var hemlig gäst och gjorde comeback på scen efter tio års tystnad. Sedan 2013 gör bandet en hyllningsturné för utsålda hus runt om i Sverige. Bandet hyllar Teds musik er på det sätt han själv önskade. "Vi spelar hans musik precis som han ville att den skulle låta." En hyllning till två av de absolut största av våra kompositörer/textförfattare - Ted Gärdestad & Kenneth Gärdestad! Bandet bestående av hela 13 personer. Bandets tre sångare, Titti, Tessan och Tomas framför brödernas musik & texter. Deras låtskatt lever vidare från generation till generation. Vem har inte nynnat med i ”Jag Vill Ha En Egen Måne, Satellit, Eiffeltornet, Jag Ska Fånga En Ängel, Låt Kärleken Slå Rot, Himlen Är Oskyldigt Blå, Angela, Sol Vind Och Vatten, För Kärlekens Skull, Kom i Min Fantasi, Goliat från Gat, Chapeau-claque m.fl.”
”Mycket värme och kärlek under lördagens konsert på Stadsteatern (Falköpings Tidning) "Maskinen" spelar Ted Gärdestads musik så som Ted själv ville att den skulle låta. Och det gör de bra.” ”Kapellmästaren och basisten Peppe Maier hade ingen brådska när han mellansnackade. Det var befriande.” (Örnsköldsviks Allehanda)
"Det bästa jag sett och hört", ”Fantastiskt”, "Vilka musiker", "Sångarna var otroliga", "Underbara låtar och en del jag aldrig hört förut, Suveränt bra. Verkligen värt att gå & se! Det är grymt bra. Har fortfarande rysningar efter konserten förra året." är några härliga kommentarer som sagts av publiken efter konserterna och skrivits på Facebook. Föreställningen blandar musiken med att skildra sina personliga minnen från tiden med Ted. Konserterna har genomgående avslutats med stående ovationer och det märks att musiken har lämnat starka avtryck – de flesta har något minne som berör som är kopplade Ted & Kenneths underbara låtar.
Längd: 2 x 60 min + paus
Pausservering finns.
Arr: HPM Entertainment AB

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
12 Nov
Fredag 12 nov 2021 19:30 - 22:00 Kulturhuset Glada Hudik

Snabbfakta

Prisinformation
Främre parkett/VIP onumrerat 375:- + serviceavgift. OBS endast 50 platser närmast scen

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
46 (0 455 - 61 9700
Telefonnummer
46 768470631
Mobilnummer
46 0768470631
Arrangör e-post
peppe@hpmusik.se
Kontaktperson
Peppe Maier
E-post
peppe@hpmusik.se

Länkar

Externa länkar
http://www.hpmusik.se/
Evenemangslänk
http://www.maskinen.nu/


Boka med oss

  • • Hitta boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6797.cbischannel-18226.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails