Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Café Planet: Författarbesök - David Jonstad inspirerar till "ett enklare liv i kollapsens skugga".

Område: Hudiksvall stad
Kategori: Föreläsningar & Seminarier
Datum: Onsdag 28 feb 2018

Denna gång besöker oss journalisten och författaren David Jonstad. Med utgångspunkt i sin senaste bok "Jordad - ett enklare liv i kollapsens skugga" vill han inspirera oss till ett mer jordnära sätt att leva – inom planetens gränser och utan att lägga beslag på andras resurser. Boken är också en personlig berättelse om vägen från ett stressat lönearbete i storstan till en friare tillvaro på landet. David Jonstad är också redaktör för klimatmagasinet Effekt. I en krönika i Dala-Demokraten skrev han: "Det är en obekväm sanning att de som talar mest upprört om att vi måste tackla klimatkrisen ofta är de som bidrar mest till samma kris. Vilket ger öppet mål-läge för de som struntar i klimathotet." Välkommen att låta dig inspireras och utmanas av David Jonstads kunskaper, tankar och livsval!

Detta Café Planet är ett samarbete mellan Hudiksvalls bibliotek och Naturskyddsföreningen i Hudiksvallsbygden. JAK medlemsbank norra Hälsingland och Studiefrämjandet hjälper oss att sprida information om Café Planet. Alltid fikapaus med hembakat till självkostnadspris!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
28 Feb
Onsdag 28 feb 2018 18:30 - 20:30 Baptistkyrkan, Café, Hudiksvall

Snabbfakta

Prisinformation
Fritt inträde för alla denna gång! Nu har ett nytt verksamhetsår börjat och vi önskar se dig som medlem i Omställning Hudiksvall under 2018! Det finns möjlighet att bli medlem på plats. För privatpersoner: 100 kr, företag 250. Bankgiro: 131-0309.

Kontaktinformation

Faciliteter och service

Faciliteter
Fri entré WC  

Länkar

Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 352 meter
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 12 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.
Bo

Frägsta Kulturgård / Hälsingegård

Avstånd: 10,7 km
Frägsta Kulturgård är en klassisk Hälsingegård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Ons 28 feb 2018 18:30 - 20:30 @ Baptistkyrkan, Café, Hudiksvall
OK

KartaBoka med oss

  • • Hitta boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter