Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

En hel föräldrakurs på en dag - hitta ditt bästa sätt att vara förälder på

Område: Hudiksvall stad
Arena/Plats: ABF Hälsingekusten
Kategori: Föreläsningar & Seminarier
Datum: Söndag 4 mar 2018

Från 850 sek

Det här är mycket MER än en föreläsning: Vi tar steget från en traditionell föräldrakurs i studiecirkelformat till en kurs i “Netflixformat” dvs alla träffar sker på samma dag; kortare föreläsning om exempelvis modern utvecklingspsykologi (anknytning & mognad) och konflikthantering samt mycket utrymme för diskussion.

Om kursledaren Eva-Lena Larsdotter (f.d Edholm) Hon är förskolläraren som blev familjehemsförälder i nio år till sammanlagt nio tonåringar och började studera vidare, numera har hon ett gediget CV och hon är bland annat magister i barn- och ungdomsvetenskap samt Reteamningcoach. Eva-Lena har föreläst för familjehemsföräldrar, lärare, pedagoger, socionomer och alldeles vanliga föräldrar över hela Sverige, i flera år har hon lett föräldrakurser i sin hemstad Gävle och har under hösten varit grupphandledare för familjehemsenheten i Borlänge.
Har du frågor? maila: evalenalarsdotter@icloud.com

Några uttalande från tidigare deltagare på föräldrakurser:

”Tack för kursen. Din styrka är att ditt sätt att binda in egna erfarenheter i kursmaterialet och ditt engagemang. Det är också bra att du låter oss reflektera, diskutera och komma på lösningar. Jag tar med mig att det inte är barnet som är problemet sitter utan hos oss vuxna och att samma sak leder till samma sak.”
Malin Karlsson; Gävle

”Jag är jätteglad att jag fått gå kursen. Känns som vi har tur som har dig här i stan.
Styrkor: öppen, okonstlad, kunnig! Bra med konkreta exempel och bra att det fanns tid att diskutera mycket.”
Maria von Hofsten, Gävle

”Det har varit bra med dina exempel och dina kopplingar till våra (kursdeltagarnas) situationer med barn. Jag tar med mig inspirationen att lära mer som kan vara till nytta för mig som förälder och barnet som växer upp.”
Christian Lundberg, Gävle

”Du kan visa på ett enkelt sätt hur tokigt det kan bli i vardagen och att det finns massor att göra för att förändra! Jag kommer att använda mig av så mycket som möjligt. Jag kommer gärna tillbaka på fler föräldragrupper framöver.”
Annika Björn, Gävle

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
4 Mar
Söndag 4 mar 2018 10:00 - 16:00 ABF Hälsingekusten

Snabbfakta

Prisinformation
Kostnad: 850 kr inkl. Arbetsbok utformad av Reteaming international, lunch och fika. Specialpris för föräldrapar: 1400 kr/par

Kontaktinformation

Telefonnummer
0046 705098783
Mobilnummer
0046 0705098783
Arrangör e-post
evalenalarsdotter@icloud.com
Kontaktperson
Eva-Lena Larsdotter
E-post
evalenalarsdotter@icloud.com

Länkar

Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 2 km
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 10,9 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.
Bo

Frägsta Kulturgård / Hälsingegård

Avstånd: 10,1 km
Frägsta Kulturgård är en klassisk Hälsingegård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 4 mar 2018 10:00 - 16:00 @ ABF Hälsingekusten
OK

KartaBoka med oss

  • • Hitta boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter