Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Vid skogens slut

Område: Hudiksvall stad
Arena/Plats: Hudiksvalls Teater
Kategori: Evenemang, Barn & Familj, Barnaktivitet, [...]
Datum: Lördag 16 feb 2019

Från 60 sek

Pantomimteatern ger föreställningen Vid skogens slut. I vår berättelse möter vi den stressade dirigenten, Dirren, som flyr stadens hets och larm till en tyst glänta i skogen. Allt är frid och fröjd tills det plötsligt knackar på dörren… En är jagad, andra är bara hungriga. Någon luktar illa, en låter på ett sätt som är alldeles omöjligt att förstå. När Dirren möter djuren ges utrymme att fara iväg i fantasi och form. Skunken som luktar illa ska badas – vattnet blir till medelhavet som så många flyr över… Elden som jagar gamen påminner om krigets granater och hotfulla fyrverkerier. Alla blir hela tiden utkörda. Och när snön faller och det blir isande kallt kommer kängurumamman med alla sina barn...

I vår berättelse möter vi den stressade dirigenten, Dirren, som flyr stadens hets och larm till en tyst glänta i skogen. Allt är frid och fröjd tills det plötsligt knackar på dörren… En är jagad, andra är bara hungriga. Någon luktar illa, en låter på ett sätt som är alldeles omöjligt att förstå. När Dirren möter djuren ges utrymme att fara iväg i fantasi och form. Skunken som luktar illa ska badas – vattnet blir till medelhavet som så många flyr över… Elden som jagar gamen påminner om krigets granater och hotfulla fyrverkerier. Alla blir hela tiden utkörda. Och när snön faller och det blir isande kallt kommer kängurumamman med alla sina barn…


Målgrupp: från 4 år
Speltid: 40 minuter
Arrangör: Kultur & Fritid
Foto: Bengt Wanselius

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
16 Feb
Lördag 16 feb 2019 13:00 - 13:45 Hudiksvalls Teater

Kontaktinformation

Arrangör e-post
kultur.fritid@hudiksvall.se
Kontaktperson
Gunilla Nybom, Viktoria Mellin

Faciliteter och service

Faciliteter
WC Barnvänligt Rökfritt

Länkar

Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 157 meter
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 11,7 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.
Bo

Frägsta Hälsingegård

Avstånd: 10,3 km
Hälsingegård Frägsta är en klassisk gård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 16 feb 2019 13:00 - 13:45 @ Hudiksvalls Teater
OK

I närheten avBoka med oss

  • • Hitta boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter