Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Folkmusikens Queen B

Område: Enånger/Långvind
Arena/Plats: Enångers bygdegård
Kategori: Musik & Underhållning
Datum: Fredag 15 mar 2019

Gamla folkvisor i moderna arrangemang som speglar Beyoncés tematik, danssteg som flörtar med både folkdans och Beyoncé-koreografi, kostym inspirerat av folkdräkt som för tankarna till en Beyoncé-kollektion, allt inramat av maffiga projektioner och ljussättning, en maxad allmoge-show för samtiden!

"Upplev henne om ni kan. Lantbrukstjejen från Helsingland har omstöpt en popdrottning på sina egna villkor i en kompakt version av Beyonces album 'Lemonade'. Kärlek, otro, moderskap och rötter. Knallrosa strumpbyxor och lite knätofsar där bak liksom. Koreografi, rekvisita, film och tanke: Allt är så bra. Sårigt, tänkvärt, roligt." Smålandsposten juni 2018

En ogenerad kärleksförklaring till divan. En folkmusikalisk tolkning av Beyoncé som fenomen – röstekvilibrist, dansenergi, musikproduktion deluxe, ljusexplosioner, videoprojektionsfrosseri, trendsättare, sexsymbol, feminist, aktivist, underbarn, moderskap, sviken, stark, mäktig… Beyoncé har lyckats skapa sin egen världsordning där hon är drottning. Brita drabbas av hybris och likställer sig med denna fulländade världsartist, med målet att skapa sitt eget universum och ta plats som Queen B. Självförhärligande, makt och galenskap hör ihop. Inte minst aktuellt i en tid som denna med världsledare som verkar se sig själva som oklanderliga och närmast fulländade. Att undersöka dessa fenomen, befinna sig i och prova ut sitt eget storhetsvansinne.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
15 Mar
Fredag 15 mar 2019 17:30 - 19:20 Enångers bygdegård
15 Mar
Fredag 15 mar 2019 17:30 - 19:20  

Snabbfakta

Prisinformation
I priset ingår Taco buffé samt föreställning

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 070-334 81 26
Mobilnummer
+46 070-334 81 26
Arrangör e-post
marie.sandehult@gmail.com
Kontaktperson
Marie Sandehult
E-post
marie.sandehult@gmail.com

Faciliteter och service

Faciliteter
Handikappanpassat WC Rökfritt

Länkar

Hotell

Kungsgården/Långvind, STF Hotell

Avstånd: 10,5 km
Kungsgården Långvind är en hälsingegård i gammal bruksmiljö vid havet. Hotellet har fyra bekväma rum med personlig atmosfär. Här bor du vid Långvinds ström i vacker miljö rik på natur- och kulturhistoria. Frukost med guldkant serveras i lantköket.
Vandrarhem

STF Hotell & Vandrarhem Hudiksvall Kungsgården Långvind

Avstånd: 10,5 km
Bo på en hälsingegård i bruksmiljö. STF Kungsgården/Långvind Vandrarhem ligger just vid Långvind ström. Njut av havsbad, fiske och kajak, utforska bruksmiljön eller traktens auktioner, loppmarknader och museer.
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 27 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 15 mar 2019 17:30 - 19:20 @ Enångers bygdegård
  • Fre 15 mar 2019 17:30 - 19:20 @
OK

I närheten avBoka med oss

  • • Hitta boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter