Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

27 maj Vandring till Sveriges äldsta tall

Datum: Söndag 16 dec 2018 - måndag 31 dec 2018 Visa karta

Följ med på en vandring till Sveriges äldsta tall, drygt 750 år.
Vandringen är ca 4 km i Svea Skogs Ekopark Hornslandet, öster om Hudiksvall.

Aktiviteten måste bokas senast 2 dagar innan.

Samling vid Arnövikens bygdegård för gemensam åkning till starten för vandringen.
Under vandringen gör vi ett stop vid trolsk tjärn, njuter av fika vid Nicklas Tea House och beskådar Sveriges äldsta tall.

Under våren finns också möjlighet att se blåsippor, tibast och andra vårtecken såsom grodägg, vårfåglar etc. Vi spanar både högt och lågt.

För utrustning såsom bra skor, vattenflaska, ryggsäck, sittunderlag samt "kläder efter väder" är eget ansvar. Kikare kan också vara bra att ha.

Arrangör: Lin & Lo Turismutveckling

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Välj datum:
Bo

Frägsta Hälsingegård

Avstånd: 25,4 km
Hälsingegård Frägsta är en klassisk gård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 26,7 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.
Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 15,1 km
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!