Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Kyrkstigen

Datum: Söndag 1 apr 2018 - torsdag 31 okt 2019 Visa karta

Gammal led mellan Hålsjö och kyrkan i Norrbobyn.

Leden användes längre tillbaka av byborna när de skulle till kyrkan och är en del av Stråsjöleden. Ett tips är att ta cykeln till kyrkan, parkera vid Norrbo skola, vandra leden och cykla tillbaka längs Södra Dellens strand.

Skötsel och underhåll: Norrbo IF

För karta och mer information, se hemsida.

Show more

Tillfällen

Datum Tid Plats    
1 Apr
Söndag 1 apr 2018 09:00 Norrbo
2 Apr
Måndag 2 apr 2018 09:00 Norrbo
3 Apr
Tisdag 3 apr 2018 09:00 Norrbo
4 Apr
Onsdag 4 apr 2018 09:00 Norrbo

Om denna aktivitet

Bo

Frägsta Kulturgård / Hälsingegård

Avstånd: 17,8 km
Frägsta Kulturgård är en klassisk Hälsingegård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.
Bo

Bo på Hälsingegård - Ystegårn Hillsta

Avstånd: 17,9 km
Bo på Hälsingegård i en kulturhistorisk miljö. Vi erbjuder två rum för uthyrning på Ystegårn i Hillsta, en av få välbevarde fyrbyggda hälsingegårdar. Ystegårn ligger beläget ca 15 minuter från Hudiksvalls centrum och omges av en storslagen natur och en fantastisk historia.
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 18,1 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.