Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Svanbacken, Strandhotell

Adress: Johannesberg 51 , 82060 Delsbo Visa karta

Adress: Johannesberg 51 , 82060 Delsbo

Dagens rätt -buffé.

Konferens & Relax

Vi har konferenslokal för upp till ca 200 personer.
Kontakta oss så skräddarsyr vi Er konferens helt enligt Era önskemål. Bröllop, släktträff, tjejkväll eller karlafton, begravningsfika mm. Vi hjälper till och syr ihop
Ert event.

Show more

Om denna aktivitet

Bo

Frägsta Kulturgård / Hälsingegård

Avstånd: 20,6 km
Frägsta Kulturgård är en klassisk Hälsingegård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.
Bo

Bo på Hälsingegård - Ystegårn Hillsta

Avstånd: 20,1 km
Bo på Hälsingegård i en kulturhistorisk miljö. Vi erbjuder två rum för uthyrning på Ystegårn i Hillsta, en av få välbevarde fyrbyggda hälsingegårdar. Ystegårn ligger beläget ca 15 minuter från Hudiksvalls centrum och omges av en storslagen natur och en fantastisk historia.
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 20,3 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.