Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Inspirerande konferens på vackra Björkede Herrgård i Delsbo

Adress: Ringstavägen 18, 820 60 Delsbo Datum: Fredag 16 nov 2018 - lördag 31 dec 2022 Visa karta

Adress: Ringstavägen 18, 820 60 Delsbo

Planerar du kick off, konferens, föreningsträffar, teambuilding eller ledningsgrupps- och/eller styrelsemöten?
Välkommen till vår vackra herrgård - fylld med möjligheter.
Hos oss finns det utrymme att mötas.

Björkede är optimalt för grupper som söker inspiration och samtidigt avkoppling i en underbar miljö. Ni kan t ex vara ett kvinnligt nätverk eller en bokcirkel som önskar fördjupa en aktivitet under en skön och inspirerande helgträff. Vår herrgård passar också utmärkt för konferensgrupper, ledarträffar, kompisgäng, föreningsstyrelser, lokala jaktlaget mfl som önskar en exklusiv miljö i form av en hemma hos känsla, där ni t ex under ett par dagar disponerar hela vår anläggning för er själva.

Det går bra att hyra Björkede och skapa sitt egna innehåll eller om man önskar så kan man anlita Jan-Eirik Johansen som förvaltar Björkede.

Jan-Eirik har under de senaste 25 åren mött tusentals människor i vitt skilda sammanhang. Allt från ledningsgrupper och styrelser, såväl i näringslivet som inom offentlig sektor, småföretagare, yrkes- och branschnätverk till elit idrottsutövare och deras ledare. Genom sin trygghet och närvaro kombinerad med humor utmanar Jan-Eirik åhöraren att våga gå utanför sina bekväma ramar, allt i syfte att hjälpa åhöraren på den utmanande livsresan gentemot personlig och professionell tillväxt.

Presentation

2007 valde Jan-Eirik en helt ny riktning när han tog beslutet att lämna en synnerligen framgångsrik affärskarriär för att förverkliga en livsdröm. Sedan snart 10 år arbetar Jan-Eirik som ledarutvecklare i sitt företag Riktning, parallellt förvaltar han Björkede Konferens i vackra Hälsingland och är VD och ägare för Loosbagarn, ett anrikt lokalt leveransbageri med uppdraget att vända en förlustverksamhet till ett långsiktigt lönsamt företag. Jan-Eirik har sitt ursprung i Kirkenes i nordligaste Norge.

​Utifrån Jan-Eiriks 25 åriga erfarenhet inom ledarskap, strategi, försäljning, paketering och tillväxt, i kombination med hans till synes outsinliga energi, skräddarsyr Jan-Eirik varje föreläsning med konkreta exempel för att säkerställa relevans och värde för åhöraren. Han levererar en sammanvägd mix av vardagens alla ingredienser som glädje, mål, värderingar, självförverkligande, rädsla, drömmar, måsten, effektivitet, planering och humor till en upplevelse som bekräftar, ifrågasätter och utmanar - allt delikat serverat för att tillfredsställa åhörarens samtliga sinnen.


Jan-Eiriks talarstil är utmanande, inspirerande och underhållande. Hans egen personliga resa gör att budskapet är förankrat, trovärdigt och fyllt av värme och glädje- för tänk om framgång ytterst föds inifrån, riktas utåt och är en väg till välbefinnande. Inte bara i tankar och ord utan i verklig handling. Framgång inifrån och ut!

Välkomna till Björkede!

Visa mer

Tillfällen

Datum Tid Plats    
16 Nov
Fredag 16 nov 2018 Dellenbygden
17 Nov
Lördag 17 nov 2018 Dellenbygden
18 Nov
Söndag 18 nov 2018 Dellenbygden
19 Nov
Måndag 19 nov 2018 Dellenbygden

Om denna aktivitet

Bo

Frägsta Hälsingegård

Avstånd: 19,3 km
Hälsingegård Frägsta är en klassisk gård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 18,5 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.
Bo

Bo på Hälsingegård - Ystegårn Hillsta

Avstånd: 18,3 km
Bo på Hälsingegård i en kulturhistorisk miljö. Vi erbjuder två rum för uthyrning på Ystegårn i Hillsta, en av få välbevarde fyrbyggda hälsingegårdar. Ystegårn ligger beläget ca 15 minuter från Hudiksvalls centrum och omges av en storslagen natur och en fantastisk historia.