Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Barnens Hälsingland

Datum: Söndag 1 apr 2018 - torsdag 31 okt 2019 Visa karta

Välkommen till barnens äventyr och mystik! Hälsingland hälsar barn i alla åldrar välkomna. Boka boende och aktiviteter nu och få minnen för livet!

Show more

Tillfällen

Datum Tid Plats    
1 Apr
Söndag 1 apr 2018 09:00 Hela Hudiksvalls kommun
2 Apr
Måndag 2 apr 2018 09:00 Hela Hudiksvalls kommun
3 Apr
Tisdag 3 apr 2018 09:00 Hela Hudiksvalls kommun
4 Apr
Onsdag 4 apr 2018 09:00 Hela Hudiksvalls kommun

Om denna aktivitet

Bo

Bo på Hälsingegård - Ystegårn Hillsta

Avstånd: 22,8 km
Bo på Hälsingegård i en kulturhistorisk miljö. Vi erbjuder två rum för uthyrning på Ystegårn i Hillsta, en av få välbevarde fyrbyggda hälsingegårdar. Ystegårn ligger beläget ca 15 minuter från Hudiksvalls centrum och omges av en storslagen natur och en fantastisk historia.
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 22,9 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.
Bo

Frägsta Kulturgård / Hälsingegård

Avstånd: 24,6 km
Frägsta Kulturgård är en klassisk Hälsingegård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.