Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Naturnära konferens på Hölick Havsresort och Spa

Adress: Arnöviken 84, 824 93 Hudiksvall Visa karta

Adress: Arnöviken 84, 824 93 Hudiksvall

Vi erbjuder en totalupplevelse inte långt från Hudiksvall men ändå mitt i en ekopark längst ut i skärgården.

Vad sägs om att glida ner i en rykande varm utomhus-jacuzzi då det samtidigt är isande kallt i luften. En kall öl och en stjärnklar himmel väntar på dig.

På dagen finns vår karga och vackra natur. En vandring längst ut på vackra Hornslandsudde är som en vandring längst ut på Fårö eller som i fjällen. Det är inte ovanligt att du får sällskap av havsörn.

Våra boendealternativ är också storslagna - de arkitektritade lagunen-husen med sin design; öppenspis, utomhusjacuzzi och avskildhet eller våra väldigt trevliga hotellstugor i New England stil. Havet, ekoparken och sandstränderna omger vårt område. De ljud man hör är naturens egna; brusande hav, en tornfalk i skyn eller bara tystnaden.

Våra konferenslokaler finns placerade vid vårt nybyggda, unika pool- och spaområde. Målsättningen är att ge våra gäster en inspirerande och kreativ miljö med natur, design och avskildhet i fokus.

Vi samarbetar med driftiga entreprenörer som ordnar aktiviteter efter önskemål, t ex teambuilding, kajakturer eller fiske.

Varmt välkomna!

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer (Bokning)
  +46 (0)650-56 50 32
 • E-post
 • Webbsida
 • Länk 1
 • Öppettider
  Vi nås alltid på jourtelefonen, 0650-56 50 32
 • Prisinformation
  Dagskonferens: 08.00 till 17.00 Pris – 355:-/pp ex. moms. ​ Lunch till lunch: 11.30 till 13.00 Pris – 1295:-/pp ex. moms. Boende i del av dubbelrum, ink tvårätters middag. Tvådagarspaket: Pris – 1595:-/pp ex. moms. Boende i del av dubbelrum, ink tvårätters middag.
Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 14,8 km
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 26,3 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.
Bo

Frägsta Hälsingegård

Avstånd: 25,1 km
Hälsingegård Frägsta är en klassisk gård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.