Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Josefsberget i Norrbo

Datum: Torsdag 13 dec 2018 - onsdag 13 dec 2023 Visa karta

Josefsberget ligger mellan Näsviken och Hålsjö.

Utsikt från Josefberget och källan "Josefs källa" hittar du mellan Näsviken och Hålsjö, utmed vandringsleden Norrboleden. Fin utsikt över södra Dellensjön och Norrbonäset.

Visa mer

Tillfällen

Datum Plats    
13 Dec
Torsdag 13 dec 2018 Norrbo
14 Dec
Fredag 14 dec 2018 Norrbo
15 Dec
Lördag 15 dec 2018 Norrbo
16 Dec
Söndag 16 dec 2018 Norrbo
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 9,7 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.
Bo

Frägsta Hälsingegård

Avstånd: 8,9 km
Hälsingegård Frägsta är en klassisk gård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.
Bo

Bo på Hälsingegård - Ystegårn Hillsta

Avstånd: 9,4 km
Bo på Hälsingegård i en kulturhistorisk miljö. Vi erbjuder två rum för uthyrning på Ystegårn i Hillsta, en av få välbevarde fyrbyggda hälsingegårdar. Ystegårn ligger beläget ca 15 minuter från Hudiksvalls centrum och omges av en storslagen natur och en fantastisk historia.