Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Care of Lena

Adress: Västra Tullgatan 5, 824 30 Hudiksvall Datum: Tisdag 22 jan 2019 - fredag 31 dec 2021 Visa karta

Adress: Västra Tullgatan 5, 824 30 Hudiksvall

Njutbara behandlingar för kroppen

Centralt i Hudiksvall ligger en "örtagård" som erbjuder dig ett stort utbud av naturkosmetisk hudvård. Välkommen in och botanisera bland våra ekologiska och vegetabiliska produketer för huden, håret, kroppen och ja, hela dig. För här hittar du även sånt som du kan äta och dricka såsom ayurvediska produkter, nypon och blåbär samt mycket goda kryddteer.

Hos oss kan du får en njutbar behandling - det är du verkligen unnad!
Du kan välja på olika ansiktsbehandlingar och /eller kroppsbehandlingt
t ex en renande Garshan behandling.

Vi har ett eget mineralsminkmärke som vi säljer till förmånliga priser. Mineralsminket tar fram det vackra hos dig utan att du ser sminkad ut. Du får både flärd och skydd på samma gång; mineralsminket gör att du kan vara ute i solen utan att bränna dig.

Kom in så provar vi ut de färger som passar dig! I mån av tid får du en gratis sminkning för att prova hur något som är så osynligt kan göra så stor skillnad: eller boka en tid!

Är du här tillfälligt kan du vid hemkomsten fortsätta att använda utvalda produkter - vi har en webshop som ger sig året runt-service oavsett var du bor.

Varmt välkommen in till mig!

Tel: +46(0)650-15521
Kontaktperson: Lena Egnell
www.sminkinfo.se
www.colena.se

Visa mer

Tillfällen

Datum Tid Plats    
22 Jan
Tisdag 22 jan 2019 Hudiksvalls Stad
23 Jan
Onsdag 23 jan 2019 Hudiksvalls Stad
24 Jan
Torsdag 24 jan 2019 Hudiksvalls Stad
25 Jan
Fredag 25 jan 2019 Hudiksvalls Stad

Om denna aktivitet

Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 11,7 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.
Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 201 meter
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!
Bo

Frägsta Hälsingegård

Avstånd: 10,4 km
Hälsingegård Frägsta är en klassisk gård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.