Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Ylvagården

Adress: Strömbackavägen 4, 820 62 Bjuråker, Hudiksvall Datum: Torsdag 3 sep 2015 - lördag 20 apr 2019 Visa karta

Adress: Strömbackavägen 4, 820 62 Bjuråker, Hudiksvall

Mindre konferensgård i naturskönt läge i Friggesund/Bjuråker

Ylvagården erbjuder en avstressad och personlig atmosfär. Här finns konferensrum för upp till 20 personer med tillgång till full AV-utrustning, PC och bredbandsuppkoppling. Behandling för "knopp till tå" kan bokas och tillgång till bubbelpool och bastu.

Visa mer

Tillfällen

Datum Plats    
27 Apr
Fredag 27 apr 2018 Ylvagården
28 Apr
Lördag 28 apr 2018 Ylvagården
29 Apr
Söndag 29 apr 2018 Ylvagården
30 Apr
Måndag 30 apr 2018 Ylvagården

Om denna aktivitet

Bo

Bo på Hälsingegård - Ystegårn Hillsta

Avstånd: 24,8 km
Bo på Hälsingegård i en kulturhistorisk miljö. Vi erbjuder två rum för uthyrning på Ystegårn i Hillsta, en av få välbevarde fyrbyggda hälsingegårdar. Ystegårn ligger beläget ca 15 minuter från Hudiksvalls centrum och omges av en storslagen natur och en fantastisk historia.
Bo

Frägsta Kulturgård / Hälsingegård

Avstånd: 24,8 km
Frägsta Kulturgård är en klassisk Hälsingegård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 25 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.