Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Brukskeramik Ulla Florén

Adress: Brudvägen 11, 825 91 Iggesund Datum: Måndag 21 jan 2019 - söndag 21 jan 2024 Visa karta

Adress: Brudvägen 11, 825 91 Iggesund

Tillverkning och försäljning av keramik, mest brukskeramik i stengods. Specialiteter "svart keramik" och "bränt i björkaska".

Öppen för specialbeställningar efter kundens önskemål.
Möjlighet för besökaren att se arbete vid drejskiva.
Alla produkter tål användning i mikrovågs- och bakugnar, liksom maskindiskning.
Utställning och försäljning i första hand i butiken i anslutning till verkstad/bostad. Butiken är öppen "nästan när Du vill", men ring och kolla att någon är hemma. Alla är hjärtligt välkomna, även ni som bara vill titta. Produkterna säljs även på olika mässor och utställningar runt om i landet.


Kontaktperson: Ulla Florén

Visa mer

Tillfällen

Datum Plats    
21 Jan
Måndag 21 jan 2019 Iggesund
22 Jan
Tisdag 22 jan 2019 Iggesund
23 Jan
Onsdag 23 jan 2019 Iggesund
24 Jan
Torsdag 24 jan 2019 Iggesund

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer
  +46 (0)650-20421
 • Mobilnummer
  +46 (0)70-3947347
 • Arrangör e-post
 • Webbsida
 • Öppettider
  Butiken är öppen "nästan när Du vill", men ring och kolla att någon är hemma. Alla är hjärtligt välkomna aven Ni som bara vill titta.
Bo

Bo på Hälsingegård - Ystegårn Hillsta

Avstånd: 14,9 km
Bo på Hälsingegård i en kulturhistorisk miljö. Vi erbjuder två rum för uthyrning på Ystegårn i Hillsta, en av få välbevarde fyrbyggda hälsingegårdar. Ystegårn ligger beläget ca 15 minuter från Hudiksvalls centrum och omges av en storslagen natur och en fantastisk historia.
Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 11 km
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 14,6 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.