Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Tomtemys i Långvind

Datum: Lördag 8 dec 2018 - lördag 8 dec 2018 Visa karta

Med tusental brinnande marschaller som magiskt lyser upp Långvinds bruk tillsammans med vintervit snö och stjärnklar himmel vågar vi påstå att det här är julens höjdpunkt. Längs trollens stig smyger barnen nyfiket omkring och ingen vet vad som kommer att hända!?

I skogen håller älvor och småknytt till och i den varma stugan sitter tomten och pysslar.

Det är det här vi kallar äkta Tomtemys i Långvind.

I café Bränneriet serveras gofika och varmkorv för knorrande magar.

Mer info och tider finns på Facebook Tomtemys i Långvind

Show more

Tillfällen

Datum Tid Plats    
8 Dec
Lördag 8 dec 2018 15:00 - 18:00 Café Bränneriet

Om denna aktivitet

Vandrarhem

STF Hotell & Vandrarhem Hudiksvall Kungsgården Långvind

Avstånd: 1,5 km
Bo på en hälsingegård i bruksmiljö. STF Kungsgården/Långvind Vandrarhem ligger just vid Långvind ström. Njut av havsbad, fiske och kajak, utforska bruksmiljön eller traktens auktioner, loppmarknader och museer.
Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 29,1 km
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 32,3 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.