Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Borka Brygga

Adress: Borkavägen 97, 825 95 Enånger Visa karta

Adress: Borkavägen 97, 825 95 Enånger

Restaurangen vid havet

Café och restaurang med fullständiga rättigheter. Pub- och musikkvällar. Arrangemang för bussresor, fester och catering. Vid Borka Brygga finns också gästhamn, camping, bensinmack och båtmuseum.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer (Bokning)
  046 0650-550041
 • Telefonnummer
  046 0650-550041
 • Mobilnummer
  046 070-636 79 55
 • Webbsida
 • Öppettider
  maj-september, samt vår och höst vid beställning
 • Faciliteter
  Fullständiga rättigheter
 • Mat & Dryck på plats
  Fullständiga rättigheter
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 22,6 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.
Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 20,3 km
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!
Vandrarhem

STF Hotell & Vandrarhem Hudiksvall Kungsgården Långvind

Avstånd: 10,6 km
Bo på en hälsingegård i bruksmiljö. STF Kungsgården/Långvind Vandrarhem ligger just vid Långvind ström. Njut av havsbad, fiske och kajak, utforska bruksmiljön eller traktens auktioner, loppmarknader och museer.