Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Hoppes Gatukök

Adress: Kanalparken 3, 824 30 Hudiksvall Hudiksvall Visa karta

Adress: Kanalparken 3, 824 30 Hudiksvall Hudiksvall

Självservering och uteservering. Fast food.

Självservering, uteservering. Fast food, korv, hamburgare, vegetariskt. Sibylla standard meny. Ramp till verandan.Tel: +46(6)50-16020

Show more

Om denna aktivitet

  • Öppettider
    Året Runt
Bo

Frägsta Kulturgård / Hälsingegård

Avstånd: 10,6 km
Frägsta Kulturgård är en klassisk Hälsingegård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 11,9 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.
Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 328 meter
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!