Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Fågelskådning vid Ullsättjärnen

Adress: Hudiksvall Datum: Måndag 1 apr 2019 - torsdag 15 okt 2020 Visa karta

Adress: Hudiksvall

Ullsättjärnens fågelskådning vid Bromanggynmasiet i Hudiksvall

Runt sjön går ett motionsspår och på den västra sidan finns en plattform där man har en god överblick på häckande fåglar, bland annat sothöna, rörhöna och kricka. Specifikt för området är den stora ansamlingen av svarthakedopping, tolv par, troligtvis Norrlands största koloni.

Visa mer

Tillfällen

Datum Tid Plats    
1 Apr
Måndag 1 apr 2019 09:00 Hela Hudiksvalls kommun
2 Apr
Tisdag 2 apr 2019 09:00 Hela Hudiksvalls kommun
3 Apr
Onsdag 3 apr 2019 09:00 Hela Hudiksvalls kommun
4 Apr
Torsdag 4 apr 2019 09:00 Hela Hudiksvalls kommun
Bo

Frägsta Hälsingegård

Avstånd: 9,8 km
Hälsingegård Frägsta är en klassisk gård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.
Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 2,1 km
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 11,6 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.