Visit Hälsingland Gästrikland AB är arrangören och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Hudik Hästsport

Adress: Östanbräcksvägen 67, 82434 Hudiksvall Datum: Fredag 16 nov 2018 - torsdag 16 nov 2023 Visa karta

Adress: Östanbräcksvägen 67, 82434 Hudiksvall

Prisvärd ridutrustning och fritidskläder

Oss hittar du på Östanbräcksranchen hos Hudiksvalls Rid och Ponny klubb, med egen ingång och stor parkering.Här hittar du det mesta du behöver både till din häst och till dig själv.

Web-shoppen har allt som finns i butik och du kan se hela sortimentet och även beställa alla varorna och få dem hemskickade

Se öppettider på hemsidan.
Varmt välkommen!!

Visa mer

Tillfällen

Datum Plats    
16 Nov
Fredag 16 nov 2018 Hudiksvalls Stad
17 Nov
Lördag 17 nov 2018 Hudiksvalls Stad
18 Nov
Söndag 18 nov 2018 Hudiksvalls Stad
19 Nov
Måndag 19 nov 2018 Hudiksvalls Stad

Om denna aktivitet

Bo

Frägsta Hälsingegård

Avstånd: 8,8 km
Hälsingegård Frägsta är en klassisk gård med anor från 1600-talet. Gården är trebyggd och har tidigare varit sammanbyggd med stall och ladugård.
Hotell

Best Western Hotell Hudik

Avstånd: 2,3 km
Vi är ett centralt beläget hotell med promenadavstånd till restauranger, shopping, nöjen, tåg- och busstation. Vi erbjuder bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har 67 tufft designade rum, ljusa och trevliga konferenslokaler, mini-gym och bastu. Sommartid utomhuspool! Välkommen!
Bo

Bo på Hälsingegård - Sörhoga Lantgård i Forsa

Avstånd: 10,6 km
I hjärtat av Hälsinglands vackra natur, knappt 15 min väster om Hudiksvall ligger Sörhoga Lantgård. Sörhoga Lantgård är en av få fyrbyggda hälsingegårdar som finns kvar. Som gäst hos oss spenderar ni natten i bekväma sängar i våra gamla och mäktiga hälsingehus. Vakna upp till svalornas vissel och hör husen knarra när solen sakta värmer upp dem. Vi erbjuder ett bekvämt boende i en anrik och vacker miljö, samtidigt som gården är en levande lantgård med både djur och jordbruk runt knuten.